Caroline Zethoven

Ik ben Caroline Zethoven en woon met man en dochter in het mooie buitengebied van Darp. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psycholoog bij een adviesbureau op het gebied van onderwijs, loopbaanvraagstukken en arbeidsre-integratie. Een baan die mij in contact brengt met mensen van alle leeftijden, met zeer diverse vragen, iets wat mij veel plezier en voldoening geeft.

Waarom de VVD?

Ik geloof in mensen, in hun eigen kracht. Een mens moet de vrijheid hebben om zich te ontwikkelen, maar moet wel eerlijke kansen krijgen om dat voor elkaar te krijgen. Ik leef graag in een land waarbij je vrijgelaten wordt, verantwoordelijk bent voor eigen doen en laten, maar waarbij je niet alleen staat als het even tegenzit.

Wat vind je mooi aan de gemeente Westerveld?

Ik woon al ruim 20 jaar met veel plezier in deze mooie gemeente. Ik geniet van de natuur, maar ook van de bedrijvigheid en de gezelligheid die in onze prachtige dorpen te vinden is. 

Wat wil je als raadslid in de gemeente Westerveld bereiken?

Ik zou graag zien dat jongeren die hier zijn opgegroeid en hier graag willen blijven wonen en werken daar ook de mogelijkheid toe krijgen. Door de situatie op de woningmarkt is dat voor hen bijna onmogelijk. Daarom moet er niet alleen worden ingezet op nieuwbouw, maar op ook flexibele woonvormen zoals bijvoorbeeld het meergeneratiewonen. Verder vind ik het belangrijk dat de gemeente zich richting inwoners, bedrijven en verenigingen transparant, consistent en betrouwbaar opstelt. Zij hebben namelijk recht op een tijdig en begrijpelijk antwoord op de door hun gestelde vragen.

Vertel eens iets over jezelf.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en geniet ik van de omgeving waarin ik woon, maar mocht het hard regenen of erg koud zijn dan vind ik het heerlijk om bij een warme kachel naar sport te kijken!