Arjen Meijer

Ik ben Arjen Meijer, ik ben 38 jaar en geboren in Eindhoven. Ik woon al enkele jaren samen met mijn vrouw in Vledder. Samen hebben wij twee kinderen. 


Ik werk bij Trajectum/Hoeve Boschoord en ben daar coördinator Technische Dienst. Ik ben verantwoordelijk voor de directe aansturing van de Technische Dienst. Het op peil houden van de technische installaties is onderdeel van mijn werk. Het verduurzamen van de te vervangen onderdelen vind ik erg belangrijk. Daar waar we iets moeten vernieuwen moeten we altijd kijken naar wat noodzakelijk is en hoe dit slimmer kan. 


Wat vindt je mooi aan de Gemeente Westerveld

Ik vind de Gemeente Westerveld een mooie gemeente met alle basis voorzieningen in de buurt. Naast de voorzieningen heeft de gemeente een super mooie natuur. Het is voor mij dan ook een voorrecht om hier te wonen. 


Waarom kies je voor de VVD

Ik kies voor de VVD omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zijn eigen keuze kan maken. Zelf verantwoordelijk zijn voor wat je doet. De gemeente moet ondersteunen daar waar noodzakelijk. Zo kan iedereen zichzelf goed ontplooien. Hierin is belangrijk dat iedereen ook verantwoordelijk is voor wat hij zelf doet. Zo blijven we wonen in een prettige gemeente. 


Wat wil je als raadslid in je gemeente bereiken 

Ik wil als raadslid bereiken dat we samen zorgen voor een leefbare toekomst. De gemeente heeft hier een grote rol in om de mensen te bereiken. Een leefbare toekomst met een gemeente die dicht bij de bewoners staat. Een leefbare toekomst betekend ook dat we naar die toekomst kijken, een duurzamer Westerveld zorgt voor de lange termijn voor een prettige omgeving om in te kunnen blijven wonen. 

Een leefbare toekomst is ook belangrijk voor de jeugd. De jeugd betrekken bij keuzes die gemaakt worden is erg belangrijk. Een gemeente die in gesprek is met inwoners en zo keuzes kan maken die belangrijk zijn. Het zorgen van goede huisvesting voor alle doelgroepen is onderdeel van een leefbare toekomst. 


Vertel iets over jezelf

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, ik geniet van het wandelen in de natuur. Samen met mijn zoon ga ik graag vissen op de mooie plekken die Westerveld rijk is. Zo kan ik genieten van de mooie natuur en heerlijk buiten zijn. Het buiten zijn doe ik ook graag door buiten te genieten van een avond bij een houtvuurtje en een goed stuk vlees van de BBQ.