Ronald Visser

Ronald Visser, 56 jaar en als katholiek heb ik de namen Simon, Cornelus en Johannes meegekregen, mijn ouders hebben de roepnaam Ronald gegeven.

Ik woon samen met mijn vrouw Sasja en onze vier dochters in Nijensleek. Wij zijn beide opgeroeid en Wilhelminaoord en later via Frederiksoord in Nijensleek terecht gekomen.

Na een dienstverband van 28 jaar bij AB Oost ben ik in 2013 zelf Bats Uitzendburo gestart en inmiddels is dit een gezonde organisatie, dagelijks hebben wij 250 mensen in de regio werkzaam.

Ook exploiteren wij St Veuruut (leer/werk bedrijf) en participeren wij in diverse miniondernemingen in Frederiksoord.

Bestuurlijk ben ik actief als voorzitter van het Ondernemersfond Westerveld, voorzitter van Stichting Spoelplaats Nijensleek eo, Voorzitter van Stichting De versnellingshoeve t’Kiemt, bestuurslid bij St Paard en Erfgoed en nog een aantal andere bestuurs/vrijwiligers functies bij diverse organisaties. Dus maatschappelijk en sociaal zeker betrokken bij activiteiten in de gemeente Westerveld.

Hobby’s: ik fiets wekelijks 2 tot 3 keer op de racefiets en in de winter op de mountainbike, mag graag klussen rondom ons huis en ik doe het onderhoud van de tuinen bij onze panden grotendeels zelf. Mag ook graag theater bezoeken, of gewoon ergens gezellig borrelen met vrienden. En natuurlijk genieten wij veel van onze kinderen en zijn we altijd betrokken bij hun activiteiten.

 

Binnen de fractie VVD wil ik graag een bijdrage leveren, met name vanuit de verbinding in de gemeenschap kan ik op vele fronten meedenken en input leveren. Ik heb geen ambities voor een functie in de gemeenteraad.

 

Ondernemen met oog voor de mens in onze mooie omgeving en daarbij verantwoording durven nemen is wat mij op het lijf is geschreven. Dit maakt voor mij ook dat ik mij goed kan vinden in binnen de VVD.