JOVD In Drenthe

Sinds 2019

JOVD

De JOVD is de onafhankelijk jongerenorganisatie die gelieerd is aan de VVD. Tijdens haar evenementen komen jongeren tussen de 16 en 31 jaar die het liberale gedachtegoed aanhangen bij elkaar om een gezellige avond te hebben. De activiteiten die worden georganiseerd zijn heel afwisselend! Van gastsprekers als wethouders, Kamerleden, tot pub quizjes en trainingen. Het komt allemaal voorbij!



Commissie Drenthe

Sinds februari 2019 probeert de commissie Drenthe een JOVD afdeling in de provincie Drenthe op te bouwen. Elke twee weken organiseren zij een activiteit. De commissie Drenthe heeft ook een eigen Facebook-pagina.

Neem ook eens een kijke op de website van de JOVD

Deze commissie bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Lindgerd Pauwels (Voorzitter)
Wil jij Lindgerd beter leren kennen? Schuif aan bij ons volgende evenement & vraag haar het hemd van het lijf!

Lisa Lewis (Secretaris)
Wil jij Lisa beter leren kennen? Schuif aan bij ons volgende evenement & vraag haar het hemd van het lijf!

Bert-Jan Oldenburger (Penningmeester)
Wil jij Bert-Jan beter leren kennen? Schuif aan bij ons volgende evenement & vraag hem het hemd van het lijf!

Bart Kuit (Bestuurslid Organisatie)
Mijn naam is Bart Kuit, 20 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik persoonlijk begeleider. Op dit moment studeer ik nog voor specifieke doelgroepen. Verder ben ik eigenaar van Kuit Advies waar ik advies geef bij ingewikkelde casussen en teambuilding sessies geef. Al heel mijn leven woon ik in Koekange, dit is een klein dorpje tussen Meppel en Hoogeveen. Ook ben ik bestuurslid organisatie voor JOVD Drenthe. Ons streven is om liberale jongeren uit Drenthe een plek te geven om samen te komen aan de hand van activiteiten, borrels en sprekers. Heb je een vraag over een activiteit? Dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Thomas Pauwels (Auditor)